Inspirational
Terug aan het werk na de ijskoude maanden

Nog eens een renovatiepost! Het is (shame shame) 2 maanden geleden dat ik nog eens iets heb kunnen posten. Ter verdediging, het ijskoude weer had er zeker iets mee te maken :)

Ma bon, ondertussen hebben we de goedkeuring gekregen van onze bouwvergunning maar zijn er toch fouten ingeslopen door derden waardoor we weer alles moeten aanvragen en weer 4 maanden mogen wachten -zucht- 

We hebben ondertussen toch niet stilgezeten, we weten door de 'voorlopige' bouwvergunning dat we geen houtkachel mogen plaatsen omdat de schoorsteen langer dan ons dak moet zijn wat quasi onmogelijk is (daar gaat mijn droom retrokachel -snik snik-). Dus onze houtvoorraad die we voor dat doel hadden bijgehouden mag dus naar het containerpark.


Het plafond van de badkamer zijn we ook aan het strippen, deze keer laag per laag in plaats van alles in één keer omdat ik deze keer niet al het hout uit de stenen ga sorteren. Wat een kutjob was dat!Safety for everything!


Buiten zijn mijn ventje en mijn pa in de weer geweest om de muren neer te halen. Het lage zijmuurtje was nog peanuts maar de muren van het 'kot' zijn een fort, amai! Nogmaals, ze gebruikten goeie cement in de dagen van toen.Met versterking van de schoonbroer nog eens geprobeerd om het 'kot' omlaag te halen, maar er is gewoon geen beweging in te krijgen. Damn! Zelfs met de ramen en de deur eruit blijft het fier overeind staan.

Wel leuk, zo kunnen we al een beetje zien hoe het gaat zijn met een groot schuifraam tot op de grond :)

Ma soit, volgende week komt er weer een container en da 'kot' moet dan tegen de grond, no excuses! Hoe?  Dat moeten we nog uitdokteren...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...