Inspirational
London

Zalig weekendje Londen gehad! Goei hotel, lekker gegeten, chance met het weer en nergens moeten aanschuiven. Kon niet beter.

Bij aankomst in ons hotel kregen we elk al een koekje als welkomstcadeau.


Omdat ik het altijd zo goedkoop mogelijk hou qua hotel, het dient toch enkel om te slapen, waren we toch onder de indruk van dit hotel. Qua prijs-kwaliteit verhouding was het meer dan waard.Het uitzicht van de sky lounge.
En omdat ons welkomstkoekjes zó lekker waren hebben we maar een hele pot gekocht :)


First stop: Shoreditch. Een aanrader, heel gezellige wijk met leuke winkeltjes en street art. Er bestaat zelfs een street art rondleiding met een gids! Natuurlijk wisten we dit allemaal niet maar we hebben toch mooie werkjes kunnen spotten.


Omdat we al héél vroeg moesten opstaan om de trein te nemen en we dus moe waren hebben we gewoon wat in Londen rondgelopen langs de toeristische trekpleisters, omdat je die toch moet gedaan hebben hé.


Tijdens het rondwandelen gingen we door een park en kwamen we daar oh zo schattige eekhoorntjes tegen die zo tam waren dat ze gewoon op uw been kwamen kruipen om toch maar iets te eten te krijgen. Niet bij mij hoor, ze mogen er nog zo schattig uitzien, het blijven wilde dieren :)

Omdat we zo dicht bij de tower bridge sliepen zijn we naar de tower of london gaan kijken. Is leuk om eens te zien maar zo speciaal nu ook weer niet. De kroonjuwelen waren wel chique, één en al fonkelende diamanten en decadentie.Food!
Het ziet er lekkerder uit dan het was, bah!


Er hing een televisie met sport boven mijn hoofd, alle venten zagen er zo uit. Lang leve gezelligheid ;)
Hunterian museum en gratis! Zalen vol onderzoeksmateriaal in alcohol.
Een geluk dat de Engelsen zo slim zijn om te beseffen dat de rest van (bijna) heel de wereld rechts rijdt.
Onze laatste dag -snik snik-

V&A staat bekend om zijn mode-collectie maar viel me toch een beetje tegen, had veel meer stukken verwacht. 1 rondje en je was klaar.

Ik wou mijn ventje Camden Town laten zien omdat het de vorige keer dat ik er geweest ben zo'n coole wijk was. Eventjes vergeten dat dat al 14 jaar geleden was en er dus veel kan veranderen. Het is dus absoluut niet meer wat het geweest is, geen alternatieve scene meer en leuke winkeltjes op de Camden Market van ontwerpers maar één groot toeristisch 'pretpark'. We waren rap terug weg, amai! Gelukkig waren de typische muurversieringen er nog.

St. Pancras station, het einde van onze reis. Er is nog veel dat ik wil zien dus er gaat nog wel eens een retourtje komen :DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...